Пілот збитого російського Су-25 зізнався, скільки грошей отримує за вбивства українців

1646 0

Ми у соцмережах:

Льотчик-«вагнерівець» Володимирович Федорчуков з родиною фото: Цензор.net

«Вагнерівець» Володимирович Федорчуков отримує за вбивство українців 205 тис. руб. на місяць .

Пілотом російського літака Су-25, якого 18 червня воїни 72-ї бригади збили під Світлодарськом, є майор ВКС РФ Андрій Володимирович Федорчуков, який на допиті зізнався, що є найманцем приватної військової компанії «Вагнер», та бере участь у вбивстві українців за зарплату найманця – 205 тис. руб. на місяць. Про це повідомляє Главком, посилаючись на військового журналіста Юрія Бутусова.

- Федорчуков на допиті зізнався, що метою його атаки був ротний опорний пункт ЗСУ. Раніше він робив вильоти на бомбардування українських міст. Федорчуков дуже сподівається на обмін – він розуміє, що є найманцем і його можуть не виставити на обмін, і він може постраждати за свої злочини. До «вагнерівців» в Україні особливий рахунок, у цих руки по лікоть у крові, вони фахівці з убивства мирних жителів, – зазначив Бутусов.

Журналіст повідомив цікаві деталі: «Російська авіація має великі проблеми з навігацією. У Федорчукова був із собою навігатор «Гармін» і смартфон із програмою «Пронебо», щоб мати більш точну навігацію, ніж бортові навігаційні засоби ВКС РФ. Не довіряють своєму «Глонасу», все б їм американським користуватися».

Федорчуков родом із Владивостока. Бутусов оприлюднив фото російського вбивці зі своєю родиною, яку він утримує, скидаючи бомби на українських жінок та дітей, знищуючи наші міста.

Нагадаємо, у небі над Донеччиною українські захисники збили російський винищувач Су-25.

Згодом стало відомо, що пілот збитого російського Су-25 встиг катапультуватися і його взяли в полон українські захисники. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також