Pin-Up Foundation: допомога та розвиток для України

306 0

Ми у соцмережах:

Pin-Up Foundation: допомога та розвиток для України

Фонд Pin-Up Foundation об’єднує волонтерів і професіоналів, неурядові організації та світову спільноту з метою забезпечення мешканців України гуманітарною допомогою. Фонд допомагає соціально незахищеним категоріям населення та сприяє розвитку освіти, спорту, охорони здоров’я та відновленню країни під час війни, про нього детальніше на сторінці https://news.obozrevatel.com/ukr/society/pin-up-foundation-zapustiv-gumproekt-dlya-shvidkoi-dopomogi-ukraintsyam-u-prifrontovih-mistah.htm.

Основні програми Pin-Up Foundation

Pin-Up команда пропонує декілька програм:

  • Рука допомоги. Забезпечення внутрішньо переміщених осіб гуманітарною допомогою. Волонтерська допомога особам з інвалідністю, пенсіонерам та багатодітним сім'ям.
  • Покоління «У». Організація евакуаційних та реабілітаційних рейсів до Європи для дітей з України.
  • Нова Країна. Підтримка міських адміністрацій у роботі з відновлення територіальних громад, співпраця з ВЦА, робота над забезпеченням населення у сфері цивільного захисту.
  • Пульс Нації. Допомога у закупівлі медичного обладнання, витратних матеріалів та медикаментів для медичних закладів України. 

Потреби людей можуть змінюватися в залежності від кожного окремого кейсу, тому команда Pin-Up постійно реагує на актуальні запити й допомагає вирішити найнагальніші проблеми українців, котрі постраждали внаслідок війни.  

фонд Pin-Up

Чого вже вдалося досягнути організації?

З початку своєї діяльності фонд Pin-Up виконав кілька важливих ініціатив:

  • забезпечення стабільної роботи Харківського метрополітену під час відсутності енергопостачання шляхом придбання дизельного генератора,
  • надання фінансової допомоги та транспортного перевезення ГО «Неємія» для переселенців у Голландію,
  • закупка та передача як благодійність Pin-Up, гуманітарної допомоги для внутрішньо-переміщених осіб у Запоріжжі та Костянтинівці,
  • закупівля та передача харчових продуктів та побутової хімії для переселенців та мешканців Костянтинівки Донецької області,
  • закупівля та передача харчових продуктів для ВПО та мешканців Миколаївської області.

На цьому фонд не зупиняється і для швидкого реагування на запити від місцевих громад прифронтових територій України сформовано гуманітарний проєкт Line-Up, а про діяльність команди можна дізнатися на сторінці фонду в соц. мережі https://www.instagram.com/pinup.foundation/ . Завдяки проєкту масштаби допомоги громадянам значно зросли.

Ефективне масштабування рівня допомоги з Line-Up

Pin-Up проєкт Line-Up демонструє вагомі результати з забезпечення мешканців з прифронтових громад життєво-важливою продукцією та гуманітарними наборами:

  • Гуманітарна допомога прифронтовим містам. Волонтери проєкту розвезли понад 2700 наборі із товарами першої необхідності до прифронтових міст. До Харківської області вдалося направити 2424 набори та 384 набори до Донецької області.
  • Співпраця з Херсонською громадою. Команда фонду змогла забезпечити близько 1000 мешканців Херсонщини гігієнічними наборами через місцевий гуманітарний штаб.

Благодійний фонд та проєкт Line-Up – надійний помічник та партнер для українців з прифронтових сіл та містечок. В рамках Line-Up допомогу отримують ті, хто цього потребує найбільше, зокрема, вразливі категорії населення та постраждалі від війни.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також