Пішли на небо четверо захисників з Рівненщини

873 0

Ми у соцмережах:

Пішли на небо четверо захисників з Рівненщини

Востаннє зустріли земляки Сергія Томковича з Рівного, Миколу Новосада з Рівненського району, Андрія Ковпанька з Дубенщини та Вадима Кібиша із Вараського району, - повідомили у Рівненській ОВА.

Сергій Томкович, 1979 року народження, із Рівного. Навчався у місцевій 10-ій школі, а згодом у Київському педагогічному коледжі. 24 лютого 2022 року чоловік був на роботі у столиці, але вже наступного дня повернувся в Рівне та пішов добровольцем до військкомату. Загинув розвідник розвідувального взводу 9 серпня 2023 року при виконанні бойового завдання.
 
Микола Новосад, 1970 року народження, з села Дроздів Рівненського району. Чоловік працював на підприємствах ДГ «Тучинське» та ТОВ «Акріс Агро» й займався особистим селянським господарством. У квітні 2023 року вступив до лав ЗСУ. Пройшов навчання у Франції та Англії, служив інспектором прикордонної служби. Загинув воїн 23 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківщині.
 
Андрій Ковпанько, 1994 року народження, мешкав у селі Вовковиї Демидівської тергромади. Андрій служив у званні старшого солдата Збройних сил України. Виконував обовʼязки водія-слюсаря ремонтного відділення бронетанкової техніки ремонтного взводу. На жаль, боєць загинув 22 серпня 2024 року.
 
Вадим Кібиш, 1997 року народження, проживав у селі Кідри Вараського району. До лав Збройних Сил України чоловіка призвали у червні 2024 року. Служив старшим водієм-радіотелефоністом стрілецького відділення. Військовий загинув 24 серпня під час виконання бойового завдання на Донеччині.
 
Співчуття рідним та близьким.
 
Вічна шана захисникам!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також