Ходили по гриби і зникли - на Рівненщині шукали молодика з 9-річною дитиною

10085 0

Ми у соцмережах:

Ходили по гриби і зникли - на Рівненщині шукали молодика з 9-річною дитиною

Нині з ними все добре.

І дорослі, і діти охоче ходять до рівненських лісів на "тихе полювання". Однак інколи їхнім родичам доводиться пережити через такі пригоди неабиякий стрес.
 
Лише за вчорашній день до обласної поліції надійшло три повідомлення про зникнення людей, які пішли в ліс і заблукали. Усіх грибників вдалося розшукати.
 
Зокрема, 31-річна жителька села Корнин розповіла, що 22-річний брат та її 9-річна донька пішли ще зранку у лісовий масив неподалік села Мости та не повернулися. 
 
- Вони пішли по гриби. Утім, через деякий час мобільний зв’язок із ними обірвався, а двогодинні самостійні пошуки результату не дали. До пошуків одразу долучилися поліцейські, рятувальники та небайдужі громадяни. На щастя, зниклі вийшли на дорогу, - розповідають правоохоронці.
 
Також, поліцейським вдалося розшукати і 36-річного рівнянина, який втратив орієнтацію на місцевості поблизу села Деражне. На пошуки зниклого грибника вирушили як правоохоронці, так і місцеві жителі.
 
- Поліцейські на службовому автомобілі, поступово просуваючись у глиб лісу, вмикали проблискові маячки і звук сирени та на деякий час зупинялися. Проїхавши понад 5 кілометрів, зниклого вдалося розшукати: він вийшов до правоохоронців, - кажуть в обласній поліції.
Крім того, 44-річному жителю Обарова, який декілька годин блукав лісом неподалік села Руда Красна, вдалося самотужки вийти на польову дорогу.
 
Поліцейські звертаються до громадян бути максимально уважними під час перебування у лісових масивах та особливо — у незнайомих місцях. 
 
- Подбайте, передусім, про повне зарядження мобільного телефону та особистий захист у разі виникнення непередбачуваних ситуацій, зокрема при собі майте ліхтарик, їжу та воду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також