Судитимуть водія, який збив на смерть пішохода з Рівненщини і втік

977 0

Ми у соцмережах:

Судитимуть водія, який збив на смерть пішохода з Рівненщини і втік

54-річному жителю Житомирщини загрожує до восьми років за ґратами.

 Як повідомляють поліцейські, 15 червня 2018 року на нерегульованому пішохідному переході в селі Федорівка Гощанського району водій автомобіля «BMW 750» на смерть збив чоловіка. Від удару 42-річного потерпілого розірвало навпіл.

Коли на місце події приїхали правоохоронці, в авто нікого не було. Під переднім сидінням слідчі виявили посвідчення водія 50-річного жителя міста Новоград-Волинський (нині — Звягель) Житомирської області.

За кілька годин до інспекторів, які працювали на місці події, у закривавлених штанах підійшов тоді ще 29-річний житель Житомирщини та повідомив, що за кермом легковика був він, проте почувається недобре і попросив викликати «швидку». Зовнішній вигляд чоловіка вказував на те, що він дійсно міг бути учасником ДТП.

Поліцейські запросили його до відділу поліції для надання показань, однак той відмовився та зі слідством не співпрацював.

Під час проведення слідчих дій було встановлено особу водія, який дійсно був за кермом автомобіля. Його з місця ДТП забрали інші люди.

У рамках досудового розслідування були проведені розшукові заходи, а також призначені ряд експертиз, в тому числі і молекулярно-генетичні. Слідчі здобули достатньо доказів про те, що за кермом «BMW 750» перебував саме 50-річний житель Житомирської області. Йому повідомили про підозру у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди, а суд обрав запобіжний захід – особисте зобов’язання.

Однак, сторона захисту тоді оскаржила повідомлення про підозру й ухвалу про обрання запобіжного заходу.

За результатами проведених процесуальних дій, вдалося встановити істину у справі та довести вину нині 54-річного жителя міста Звягель у скоєнні тяжкого злочину.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також