Пішов на підвищення: Зелінський більше не керує поліцією Рівного

4950 0

Ми у соцмережах:

Пішов на підвищення: Зелінський більше не керує поліцією Рівного

Василь Зелінський, який трохи більше п'яти років керував поліцією Рівного, більше не працює на цій посаді. Полковник пішов на підвищення в обласне управління і тепер обіймає посаду заступника начальника, причому – ще з травня.

Офіційно про цю кадрову ротацію не повідомляли. Відомо про неї Суспільному стало випадково із відповіді на запит, яку підписував саме пан Зелінський уже як заступник начальника ГУ Нацполіції області. Журналісти попросили самого полісмена розповісти, чому так сталось.

Василь Зелінський каже: його "переміщення" пов'язане із анонсованою концепцією голови Нацполіції. Вона передбачає, що керівники, які на посадах більше 3-х і 5-ти років, мають проходити ротацію.

"Я в місті був більше 5 років 5 місяців, з позитивною динамікою управління підрозділом. Тому було прийняте рішення на підвищення", – каже поліцейський.

В головному управлінні Василь Зелінський обіймає посаду, на якій до нього працював Людвіг Файт. Останній пішов на пенсію за вислугою років.

В управлінні, каже поліцейський, він курує майнове забезпечення, фінанси, кадри й деякі інші напрямки. Однак за потреби, додає, долучається і до роботи з кримінальними справами.

"Місто я намагаюсь підтримувати і морально, і фізично. Зараз намагаємось зберегти кістяк. Зараз там т.в.о. Іван Федорович (Теліга, до цього був заступником з превенції. - Ред), він повною мірою себе реалізовує. Дай Боже, щоб усе виходило", – каже Зелінський.

Нагадаємо, восени 2019 року Василь Зелінський брав участь в інциденті із гранатою, яку неподалік міськвідділу погрожував підірвати затриманий. Тоді, поки інші відволікали, полковник зміг схопити чоловіка за руку. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також