Після місяців розлуки переселенка зустрілася з онукою в Дубні

833 0

Ми у соцмережах:

Після місяців розлуки переселенка зустрілася з онукою в Дубні

У стінах паліативного відділення Дубенської міської лікарні відбулася неординарна подія.

86-річна переселенка з Краматорська Донецької області Валентина Соколоваз зустрілася зі своєю внучкою Оксаною Белецькою, яка приїхала з Сербії.

Про це повідомляють у міській раді.

Наприкінці лютого цього року, ще перебуваючи в Краматорську, Валентина Олександрівна пережила інсульт і знаходилась у місцевій лікарні, однак потребувала евакуації у безпечніший регіон. Оскільки поруч із нею зовсім не було рідних, адже старенька проживала сама, онука в телефонному режимі з Сербії за допомогою сусідів змогла організувати евакуацію бабусі на захід України.

Однак після евакуації між рідними людьми було втрачено зв'язок.

12 березня Валентина Соколова прибула до Дубна в досить важкому стані, без будь-яких документів із проблемами з пам'яттю.

 Соціальні працівники розпочали спроби пошуку рідних пенсіонерки. Різними шляхами вдалося зв'язатися з її сусідами у Краматорську, вони надали контакти онуки Оксани, яка зі своєї сторони також безуспішно розшукувала бабусю, адже знала лише, що її перевезли в котрусь із західних областей. Дізнавшись про місце перебування бабусі, Оксана Белецька вирушила до України.

Зрештою, бабуся і внучка нарешті зустрілися.

Додамо, що наразі в місті Дубно проживають понад 1300 вимушено переміщених осіб.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також