Після пожеж путівки в Туреччину стали ще більш популярними

1239 0

Ми у соцмережах:

Після пожеж путівки в Туреччину стали ще більш популярними

Туреччина цього року є найпопулярнішим курортним напрямком для українців, в тому числі — й рівнян. Однак 28 липня з’явилися повідомлення про пожежі поблизу деяких популярних курортних міст Туреччини на узбережжі Середземного та Егейського морів. Як це сприймають туристи, чи не панікують? Виявляється, відпочинку рівненських туристів це не завадило. І менш популярними путівки в цю країну не стали, навіть навпаки.

Олександра Коваленко, керівниця турагенції в Рівному:

— Ситуацію дуже роздмухують ЗМІ повідомленнями, що ось, мовляв, евакуйовують туристів з готелів у Бодрумі. Проте можу запевнити, бо ми постійно підтримуємо зв’язок із приймаючою стороною в Туреччині: ніхто з рівненських туристів і туристів загалом не постраждав. Пожежі в Мармарисі локалізували. Берег Анталії має протяжність 1250 кілометрів, і наші готелі знаходяться далеко від локалізації вогнища. І тут гасіння вже завершується. Жоден з наших туристів не відмовився від путівки, жоден не повернувся незадоволеним чи скаржився на якийсь дискомфорт. Щоправда, є тенденція, що летять зараз більше в район Кемеру, менше в Бодрум. Зараз, навпаки, краще летіти в Туреччину, тому що ціни на путівки знизилися на 10% мінімум.

Щоправда, в приватних чатах туристи з Рівного, які зупинялися в готелях в містах Сіде та Мармарис, все ж скаржилися на задимленість: «Сьогодні прилетіли з Мармарису. Пожежа почалася вчора близько 13:00... виглядало все жахливо, але ніби без жертв. Згоріла школа і деякі готелі зазнали пошкодження. В 11 ранку пожежу наче загасили... Ті пейзажі, які мріють побачити туристи, не скоро будуть доступні для огляду, бо займання охопило велику площу».

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також