Після ревізії в Острозі покарали 12 посадовців

1531 0

Ми у соцмережах:

Після ревізії в Острозі покарали 12 посадовців

Фахівці управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели ревізію фінансово-господарської діяльності відділу освіти Острозької районної державної адміністрації за період з 1 січня 2015 по 30 вересня 2018 і виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, майже на 337 тис. гривень.

Спеціалісти управління виявили, що за рахунок асигнувань загального фонду бюджету відділом освіти покривались витрати за спожиті комунальні послуги сторонньою юридичною особою, що призвело до завданих відділу збитків на суму 183,3 тис. грн. Через не повернення зайво виплаченої в минулих роках заробітної плати, місцевий та державний бюджети втратили загалом 80,9 тис. гривень.

У фінансово-господарській діяльності Острозького відділу освіти виявлено низку інших порушень, пов’язаних із нарахуванням та виплатою заробітної плати, надбавок та доплат, оплатою ремонтних робіт на загальну суму 72,8 тис. гривень.

До адміністративної відповідальності притягнуто 12 посадових осіб. Начальнику відділу освіти направлено вимогу щодо усунення порушень та попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства.
Матеріали ревізії передали управлінню захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, повідомляє прес-служба управління Західного офісу
Держаудитслужби в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також