Після скарг Шакирзян зайнявся харчуванням у школах

1138 0

Ми у соцмережах:

Після скарг Шакирзян зайнявся харчуванням у школах

Батьки висловлювали скарги на харчування у рівненських школах.

Оскільки нарікань було чимало, то в.о. керівника Рівного Віктор Шакирзян доручив управлінню освіти організувати більш якісний підхід щодо харчування школярів.

- Питання організації шкільного харчування було і залишається пріоритетним. Власне листопад - грудень минулого року вивчалося питання організації шкільного харчування по усіх закладах загальної середньої освіти. Ми побачили певні проблеми. Це і посприяло реформі шкільного харчування. Втілення цієї програми вже почалося на базі двох ліцеїв: 13-го та 15-го. Перш за все, мова йде про реалізацію різноманітного меню, що дозволить дітям самим обирати собі страви та компоненти до них, або ж виключати з раціону ту їжу, яка не подобається, - зазначив Віктор Шакирзян.

Окрім цього, розроблений додаток для школярів та їхніх батьків, які зможуть самостійно, заздалегідь обирати, чим харчуватиметься дитина.

Також буде замінено інвентар їдалень. Мова йде про посуд, холодильники, теплові модулі, прилавки для столових приборів, розносів та іншого приладдя сервірування.

 “Впевнений, що усе це буде надзвичайно зручним для наших дітей. Надалі - таку систему упродовж двох років плануємо запровадити і у інших школах міста. Важливо, що кошти з міського бюджету, при цьому, не залучалися. Обіцяю особисто контролювати кожен заклад освіти міста, аби не було жодних нарікань збоку школярів та їхніх батьків і діти могли якісно харчуватися”, - додає Віктор Шакирзян.

В свою чергу, рівнян просять, якщо ви чи ваша дитина зафіксує будь який неприпустимий випадок, що стосується харчування у закладах освіти - телефонуйте за номером гарячої лінії Рівненської міської ради (15-53), або ж Управління освіти (26-94-27).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також