Після турецького весілля в німецькому місті оголосили карантин

1980 0

Ми у соцмережах:

Після турецького весілля в німецькому місті оголосили карантин

У німецькому місті 2500 чоловік на карантині після великого весілля

 Німецьке місто Хамм у федеральній землі Північний Рейн-Вестфалія несподівано стало центром спалаху коронавірусу через одне велике турецьке весілля, повідомляє Європейська правда.

У місті з 182 тисячами жителів за останні сім днів було в середньому 87,1 хворих на 100 000 населення. У середу цей показник становив 94,9 нових випадків і продовжує зростати.

За даними Інституту Роберта Коха, це найвищий показник серед усіх німецьких міст.

Поштовхом для раптового зростання захворюваності стало велике весілля і пов'язані з ним інші урочистості, які відбулися в Хамме і Дортмунді на початку вересня і через тиждень у місті Верль.

Перед весіллям 46 жінок проводили традиційне святкування. Пізніше з'ясувалося, що дві жінки вже були заражені коронавірусом. На самому весіллі були присутні понад 300 осіб, більшість з них мають позитивний тест, інші чекають результатів.

Через велику кількість інфікованих влада була змушена обмежити навчання в 11 школах. Всього зараз на карантині перебувають близько 2500 осіб.

"Я злий з цього приводу. Одна сім'я поставила все місто в таку ситуацію і створює стрес для різних груп співвітчизників. Ми будемо діяти щодо них з усіма юридичними можливостями, які в нас є", - сказав мер міста Томас Хунштегер-Петерман.

.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також