Після тяжкої недуги Артему потрібна тривала реабілітація

975 0

Ми у соцмережах:

Після тяжкої недуги Артему потрібна тривала реабілітація

У Артема Мельничуку була пухлина головного мозку. Стан хлопчика був тяжким. В липні минулого року в Рівному йому поставили шунт і направили в Київ на операцію з видалення пухлини.

Відтоді Артем пройшов курс опромінення та 16 блоків хіміотерапії. Хлопчик знову навчився ходити, говорити та радіти життю, а мама повірила в те, що її дитина може жити повноцінним життям, пише на своїй сторінці у Facebook керівниця благодійного фонду «Скарбниця Надії» Мар’яна Рева. Наразі усі блоки хіміотерапії завершено. Хлопчик проходитиме реабілітацію, щоб навчитись ходити впевнено, не похитуючись.

Проте є ще одна проблема, у Артема наприкінці лікування виявили гепатит В. Хлопчикові потрібно придбати ліки «Урсофальк». Крім того, за два тижні Артемко повинен пройти контрольне МРТ, яке коштує чотири тисячі гривень та здати повторно аналізи на гепатит, які коштують дві тисячі гривень. З результатами аналізів мама хлопчика поїде в Київ на консультацію щодо подальшого лікування чи плану обстежень.

Реквізити для надання допомоги:

КАРТА ПРИВАТБАНК

№ 5169 3305 1506 8762

(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну) 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також