Після Великодня торгівля за межами ринків у Костополі буде заборонена

643 0

Ми у соцмережах:

Після Великодня торгівля за межами ринків у Костополі буде заборонена

Підприємці та люди, які привозять продукцію власного виробництва у місто із сіл, повинні перейти у встановлені для торгівлі місця до 17 квітня. Для останніх вони будуть безкоштовними.

Місця вже облаштували на території ринків: ТОВ "Костопіль-ринок" (вул. Сільська, 17б), ПП Снітко (вул. Сільська, 24), ПП «Фортуна» (вул. Прибережна, 2б)

6 квітня виконавчий комітет Костопільської міської ради скасував попереднє рішення №680 від 26 вересня 2006 року, згідно з яким була дозволена торгівля на деяких вулицях Костополя.

Нагадаємо, що за торгівлю з рук у невстановлених місцях передбачена адміністративна відповідальність (стаття 160 КУпАП). Складати протокол можуть як правоохоронні органи, так і представники відділу інспекції з благоустрою управління інфраструктури Костопільської міської ради.

Таке рішення пов'язане із тим, що Костопільська міська рада неодноразово отримувала нарікання щодо стихійної торгівлі. Йдеться також про ускладнення руху в цих місцях, не тільки для приватного транспорту, але й для екстрених служб (швидкої допомоги, пожежників), повідомляє Костопільська міська рада.

Зазначимо, що Держпродспоживслужба не має повноважень перевіряти товари, які продають за межами ринків. Але коли торгівці перейдуть у встановлені місця, їхню продукцію регулярно зможуть перевіряти на якість.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також