Післясвятковий детокс

925 0

Ми у соцмережах:

Післясвятковий детокс

Як тільки ви повернулися після свят до звичайного графіка життя, постарайтеся дати своєму організму час і сили на розвантаження та позбавлення від токсинів.

Насамперед відмовтеся від «майонезних» салатів, смаженого м’яса, копченої риби та інших новорічно?різдвяних «делікатесів». На кілька днів краще взагалі відмовитися від будь-якої тваринної їжі та випічки.

Обов’язково пийте багато свіжої води, бажано мінеральної, без газу — вона прискорить виведення шкідливих речовин з організму. З’їдайте в день хоча б кілька фруктів — яблуко, хурму, мандарини та ін., вони діють як природні сорбенти.

Дієтологи рекомендують обов’язково включити в раціон кисломолочні продукти: півлітра кисломолочного напою в перший день після припинення застіль — це максимум, бажано невисокої жирності. Він прискорює виведення токсинів, які утворюються при вживанні алкоголю, завдяки чому не тільки перестає боліти голова, а й м’яко знімаються набряки, нормалізується робота печінки і нервової системи. Крім того, такі напої забезпечують організм протеїном, вітамінами і мінералами, які прискорюють метаболізм і забезпечують злагоджену роботу шлунково-кишкового тракту. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також