Письменник з Рівненщини видав свою 25-ту книгу, кожен герой якої нагадуватиме когось з ваших родичів

1135 0

Ми у соцмережах:

Письменник з Рівненщини видав свою 25-ту книгу, кожен герой якої нагадуватиме когось з ваших родичів

Збірку «Мій чоловік таке носить» автор із Сарненщини видав наприкінці 2020 року. У ній комічні історії, в яких кожен герой нагадуватиме когось із ваших родичів і знайомих.

Над книгою Василь Титечко працював близько двох років, поєднуючи це з роботою в інших жанрах, повідомляє Sarnynews.city.

Збірку видали в рівненському видавництві «ПП Лапсюк» за редактури Юрія Берези та з художнім оформленням Василя Сосюка. Над версткою працювала Наталія Малейчик.

- Створювати гуморески у 2020-му було не важко, - розповідає Василь Титечко - Люди спілкуються, трудяться, живуть, а це означає, що теми завжди будуть. Не обов'язково на світ дивитися крізь призму поганого. Потрібно навіть у мінусах шукати свої плюси. Але зверху всьому світу нагадують, що люди наразі все мають, проте не цінують. Хочуть більшого, кращого... А це просто урок для всіх нас. Завжди потрібно мати світлу душу й не оцінювати все так критично. Маємо сміятися, бо ми того варті. А книга мінісимволічна - 25-а за ліком, але не крайня. Для мене важливо, щоб люди якомога більше мали нагоду для посмішки.

Дві збірки Василя Титечка номінували на звання найкращого дитячого видання 2020 року в Рівненській області.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також