Письменниця з Гощі стала лауреаткою Всеукраїнського літературного конкурсу імені Григора Тютюнника

1210 0

Ми у соцмережах:

Письменниця з Гощі стала лауреаткою Всеукраїнського літературного конкурсу імені Григора Тютюнника

У Києві відбулась урочиста церемонія нагородження шостого Всеукраїнського літературного конкурсу імені видатного українського новеліста Григора Тютюнника.

Радісною новиною для Гощанщини та всієї літературної громади стала перемога талановитої письменниці Надії Адамчук з Гощі, яка стала лауреаткою в номінації "проза" за свій чудовий твір «Любов переможе».

Всеукраїнський літературний конкурс імені Григора Тютюнника є важливою подією в літературному житті України. Цей конкурс щороку збирає талановитих письменників з різних куточків країни, які представляють свої творчі роботи у таких номінаціях, як "Проза", "Поезія", "Драматургія" та спецрубрика "Війна очима письменника".

Надія Адамчук змогла здобути перемогу в одній з найпрестижніших номінацій - "проза", завдяки своєму неперевершеному твору «Любов переможе». Її робота вразила журі своєю витонченістю, глибиною емоцій та вмінням передати важливі моральні цінності через літературний твір.

- Перемога Надії Адамчук є не лише її особистим досягненням, але й гордістю для усієї Гощанщини, - повідомляє селищна рада. - Вітаємо Надію Адамчук з заслуженою перемогою! Бажаємо подальших творчих успіхів, натхнення та нових яскравих літературних досягнень.

Тримаємо культурний фронт! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також