PitBull повідомив, чому у Рівному стріляли патрульні

2074 1

Ми у соцмережах:

PitBull повідомив, чому у Рівному стріляли патрульні

Поліцейські учора застосували вогнепальну зброю для знешкодження агресивної тварини, яка шматувала свого господаря.

- Застосовано вогнепальну зброю для знешкодження агресивної тварини. Екіпаж потребує допомоги! -  розірвало буденний четверговий ефір на поліцейській радіохвилі.

У спільності PitBull Рівне у Фейсбуці  повідомили усі деталі цієї події, на як помчав 107 екіпаж патрульних: 

-. Здавалося б все просто:  почувши сирени патрульних, пес вгамувався і відійшов. Не на довго. Як тільки чоловік зліз з дерева, пес накинувся на нього і почав шматувати. Рятуючи бідолагу, себе і напарника патрульний патрульний вияерпав всі можливості не завдавати істотної шкоди для тварини, але... постріл, другий...Шматок розпеченого свинцю впився в груди псу. Лічені хвилини тягнулись немов години...

- Хороший, заспокойся, живи. Заспокойся малий, -  поки поліцейські дбали про безпеку свою та оточуючих, ветеринар вже чекав в операційній. Патрульні на руках віднесли пораненого пса з скляним поглядом, в якому застигло питання: «чому?» в патрульний Аутлендер. Сирена, проблискові...

- Швидше б, живи, малий! -  пульсувало в голові патрульних.  Довезли. Встигли. На жаль, тварина померла на операційному столі.

До слова,  у хазяїв пса не було ні нашийника, ні намордника, ні повідка. Що спричинило таку агресивну поведінку тварини, лишається тільки здогадуватись. Пошматований чоловік в лікарні, на місці події працювала слідчо- оперативна група. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також