Пітбультер’єр погриз капітана

2683 0

Ми у соцмережах:

Пітбультер’єр погриз капітана

У селі Бадівка Острозького району наряд інспекторів ДАІ намагався зупинити мопед «Ямаха» без державних номерних знаків. Але водій, покинувши мопед та собаку, який був з ним на повідку, почав втікати. Правоохоронці наздогнали порушника. Пізніше з’ясували, що це був 38-річний мешканець села Сергій.

— Водій відмовився передати для перевірки реєстраційні документи та посвідчення водія, а також пройти експертизу на стан сп’яніння, — розповідає Руслан Панасюк з прес-служби ВДАІ області. — Натомість чоловік дав команду «фас!» своєму пітбультер’єру. Пес накинувся на капітана міліції Сергія Мартинюка. Правоохоронець застосував сльозогінний газ, проте це на оскаженілого пса не подіяло. Пітбультер’єр міцно захопив зубами ліву руку Сергія. Захищаючись, правоохоронець дістав табельну зброю та зробив два попереджувальних постріли угору, але це ще більше роздратувало пса. Дві наступні кулі, випущені з пістолета Макарова, влучили у собаку.

  Після того як експертиза підтвердила, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння, його доправили в Острозький райвідділ міліції. А старшого державтоінспектора Сергія Мартинюка госпіталізували у травматологію Острозької центральної районної лікарні. У правоохоронця були покусані руки та права нога, синці. Інцидент зараз розслідують слідчі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також