«Півник» працює півстоліття без ремонту

838 0

Ми у соцмережах:

«Півник» працює півстоліття без ремонту

Лише в двох обласних центрах — Рівному та Львові — більшість працюючих атракціонів ще радянського зразка. Але, помітили рівняни, застарілі в парку ім. Т. Шевченка не лише атракціони, а й інформація про них — стенди, на яких вказано, зокрема, і прізвище відповідального за експлуатацію, з початку сезону не оновлювалися.

Андрій Черепанов, директор міського об'єднання парків культури і відпочинку:

— Усі атракціони у парку безпечні. Дуже прискіпливо ставимося до цього — Держгірпромнагляд раз на п'ять років дає дозвіл на експлуатацію атракціонів, а також перевіряє їх щороку перед початком сезону. А стенди, на яких відповідальним за експлуатацію вказаний працівник, який звільнився рік тому, замінимо. Найстаріший атракціон у парку — «Півник», 1960 року виробництва, але він жодного разу не ремонтувався. Час від часу потребує ремонту «Колесо огляду», але коли пускаємо туди відвідувачів, — воно абсолютно безпечне. Справні й знайомі більшості рівнян ще з дитинства «Ланцюжки», «Орбіта». До того ж, ретельно перевіряють нові та приватні атракціони — батути, мотузковий парк, «потяг» з вагончиками. Ще цього року в нас з'явився 7D-кінотеатр.
Квитки на атракціони у парку коштують від 15 до 30 грн. Дитячі атракціони — від семи гривень. Найдорожчі: «Автопоїзд» — 30 грн., «Клоун» — 25 грн., батути та кімната сміху — по 20 грн. А от квитки на «Колесо огляду», «Вихор» чи «Орбіту» — по 15 грн.
Анастасія АДАМЧУК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також