Пиво військовикам не продавати!

1008 0

Ми у соцмережах:

Пиво військовикам не продавати!

Рівненські волонтери нещодавно заговорили про те, що потрібно заборонити магазинам та супермаркетам продавати людям у військовій формі алкогольні напої. Віталій Чугунніков, голова ОДА, таку ідею одразу підтримав. Днями він направив лист до обласної ради, щоб та на найближчій сесії розглянула проект рішення про обмеження продажу спиртного військовослужбовцям.

Солдат Окрім того, голова ОДА підписав розпорядження, в якому рекомендував військовій прокуратурі та командирам військових частин, які дислокуються на території області, посилити контроль за військовослужбовцями, які порушують законодавство, розпиваючи спиртне. Віталій Чугунніков, голова ОДА:

— На відміну від Луганської чи Донецької військово-цивільних адміністрацій, Рівненська ОДА не може напряму рекомендувати підприємцям обмежити продаж алкоголю військовикам. Але такі рекомендації можуть дати місцеві ради. Тож направив відповідного листа до обласної, районних та селищних рад області. Потрібно обмежити продаж не лише алкогольних напоїв, але й слабоалкогольних та пива. Лише з початку року через алкогольне отруєння, за офіційною інформацією, ми мали сім смертей на Рівненському загальновійськовому полігоні. Окрім цього, вживання алкоголю призводить до порушення військової дисципліни і суттєво підриває авторитет військовослужбовців та армії. А сьогодні ми маємо робити усе від нас залежне, щоб носити звання військовослужбовця було гордістю та честю для будь-якої людини.
За інформацією Рівненської ОДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також