Півперемоги над лідером

2018 0

Ми у соцмережах:

Півперемоги над лідером

Якби у баскетболі давали очки за кожну виграну чверть, чи хоча б половину, то наш «Пульсар» черговим побаченням з одним із лідерів суперліги «Хіміком» з Южного міг би бути задоволений. Підопічні Сергія Шемосюка досить переконливо провели першу та другу десятихвилинки, перевага на нашу користь, бувало, сягала десяти очок. Проте «Хімік» відчутно потужніше відіграв другу половину гри, здобувши загалом заслужену перемогу.

«Пульсар» — «Хімік»
75:87 (21:15, 20:19, 15:28, 19:25)
«Пульсар»: Кузьмінець (0), Костко (4), Ковалевський (19), Дубнюк (12+10 підборів), Скиданов (22), Шемосюк (3), Колот (7), Артимович (6), Лебідь (2), Захожий (0).
«Хімік»: Юшкін (11), Лепінайтис (3), Базилевський (0), Корочкін (0), Шилобад (4), Варнеліс (16), Полторацький (6+10 підборів), Ліщук (20+10 підборів), Кучинський (10), Радованович (11), Алексєєв (6).
Підбори: 20/31.

Якби у баскетболі давали очки за кожну виграну чверть, чи хоча б половину, то наш «Пульсар» черговим побаченням з одним із лідерів суперліги «Хіміком» з Южного міг би бути задоволений. Підопічні Сергія Шемосюка досить переконливо провели першу та другу десятихвилинки, перевага на нашу користь, бувало, сягала десяти очок. Проте «Хімік» відчутно потужніше відіграв другу половину гри, здобувши загалом заслужену перемогу. І немає чого нам надто сумувати з цієї поразки, адже у першому колі не лише ми, а й «Азовмаш» і БК «Київ» програли южненцям, не одну перемогу вони здобули й у Євролізі ФІБА. Отож «Пульсар» зробив і так чимало, вигравши першу половину зустрічі. Вдруге після від’їзду з Рівного наша публіка змогла побачити у себе на майданчику рівенського баскетбольного вундеркінда Сергія Ліщука. Двоякі почуття переповняли у той момент. З одного боку, грав Ліщук, як-не-як, проти наших, а з іншого — так приємно, що наш земляк є лідером одного з найсильніших клубів України. Щось подібне коїлося і в душі самого Сергія. Як зізнався він після матчу, хочеш того чи ні, але коли виходиш грати у Рівному проти «Пульсара», то нервуєшся аж занадто. Проте професіоналізм все ж взяв гору над сентиментами, і насамперед завдяки діям Ліщука, який набрав 20 очок і зробив 10 підборів, «Хімік» врешті вніс перелом у гру. Приємно, що після матчу Сергій зміг приділити максимум уваги рівенським вболівальникам: спілкувався, фотографувався, врешті чи не останнім з-поміж баскетболістів залишивши ігровий зал. Наступну гру «Пульсар» проведе 15 січня знов-таки на своєму майданчику, і знов-таки проти учасника Євроліги ФІБА, цього разу до нас завітає віце-чемпіон суперліги БК «Київ». Початок матчу о 14.00. До речі, у цій грі ми не побачимо ще одного вихованця рівенського баскетболу Віктора Герасимчука, який по завершенні минулого чемпіонату перейшов з «Пульсара» до «Києва». Річ у тім, що після першого кола Віктор, не витримуючи конкуренції у столичному суперклубі, змінив Київ на Харків, і приїде до нас вже 22 січня у складі «Політехніка». Результати інших матчів туру: «Сумихімпром» — «Дніпро» — 85:77, «Політехнік» — «Азовмаш» — 95:141, МБК «Одеса» — «Кривбасбаскет» — 83:75, «Возко» — «Будівельник» — 80:82, МБК «Миколаїв» — «Львівська політехніка» — 112:74.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також