Півзахисник попрощався з «Вересом»

774 0

Ми у соцмережах:

Півзахисник попрощався з «Вересом»

Естонський півзахисник Владислав Крейда офіційно попрощався із рівненським Вересом. Нагадаємо, права на футболіста належать естонській Флорі.

У січні цього року Владислав підписав орендну угоду із червоно-чорними строком на рік, але через початок повномасштабної російсько-української війни так і не зіграв за Верес жодного офіційного матчу.

- Клуб серйозно розраховував на Влада до війни, і якби не ця ситуація - я впевнений, що гравець збірної Естонії продемонстрував би свої найкращі якості. Наразі так склалося, що і сам футболіст мав певні сумніви щодо повернення до України, і команда станом на тепер вже укомплектована. Новий футболіст без проходження зборів навряд чи зміг би швидко влитися в колектив. Ми дякуємо Владиславу і його представникам за розуміння ситуації і за те, що нам вдалося досягнути компромісу в усіх юридичних питаннях у зв’язку з війною. Хочеться побажати успіху Крейді і, можливо, до нових зустрічей, ніколи не кажи ніколи, - розповів інформаційній службі радник президента народного клубу Верес Сергій Коваль.

Нагадаємо, зараз Владислав Крейда виступає за клуб Шевде АІК у чемпіонаті Швеції. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також