Планшет і нові вікна в школу - конкурс від «Вікнови»

1231 0

Ми у соцмережах:

Планшет і нові вікна в школу - конкурс від «Вікнови»

З першого квітня 2016 року у Рівному стартує конкурс шкільних проектів. Переможці отримають засклення вікон у школі та кожен учасник команди по планшету.

windows-of-the-world-klonblog Вікна розказують про будівлю значно більше, ніж здається на перший погляд. Вони є ключем до розуміння цінностей, взаємин, конкретної культури, умов життя... При цьому вікно - річ самодостатня. Це як картина в рамі. І як очі, через які люди дивляться на світ, а світ заглядає до них в душу. "РЕНОМЕ-ПАРТНЕР" пропонує придивитися до архітектури рідного міста та області, заглянути у вікна і відкрити собі їхню історію. Компанія продовжує добру традицію компанії REHAU та оголошує конкурс наукових шкільних проектів "ВІКНА НАШОГО МІСТА". Захід триватиме у період з 1 квітня по 25 травня 2016 року включно та складатиметься з двох етапів:

  • перший - з 01 квітня по 30 квітня 2016 року включно - реєстрація учасників на сайті;
  • другий - з 01 травня по 25 травня 2016 року включно - пошук історичної будівлі, зйомка відеосюжету, публікація на сайті та підтримка друзів.
Ключова ідея конкурсу - привернути увагу школярів не лише до теми енергозбереження, а до історії рідного краю, до його краси і неповторності його будівель. А разом з тим плекати любов до рідного міста чи села. Для участі необхідно зробити три кроки:
  • зібрати команду з п'яти друзів, які виконуватимуть ролі: АРХІТЕКТОРА - досліджує архітектурний стиль обраного будинку та конструкцію його вікон; ІСТОРИКА - вивчає історичну епоху в якій було створено дім, та яку роль відігравали вікна у той період; ЖУРНАЛІСТА - бере інтерв'ю у мешканців або відвідувачів будинку та дізнається про його значення для життя міста; ІНЖЕНЕР-ІННОВАТОРА розробляє комплекс енергоефективних технологій для удосконалення будівлі; КАПІТАНА - відповідає за підготовку проекту та його успішну реалізацію.
  • з 1 по 30 квітня 2016 року зареєструвати її на сайті конкурсу
  • відповісти на питання від ТМ "Вікнова".
Участь у конкурсі можуть взяти школярі середніх учбових закладів (шкіл, ліцеїв, колегіумів, технікумів, училищ тощо) середнього та старшого шкільного віку (з 10 до 18 років), які зареєстрували свою команду з п'яти Учасників, на Сайті Конкурсу до 30 квітня 2016 року. Переможця обиратимуть шляхом онлайн голосування. tag:РЕНОМЕ


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також