Платіжки за тепло у Рівному будуть меншими

1365 0

Ми у соцмережах:

Платіжки за тепло у Рівному будуть меншими

У зв’язку з частими відключеннями електроенергії котельні і теплопункти компанії «Рівнетеплоенерго» теж працюють у режимі відключень. Адже автоматика котлів (незалежно від типу палива) та насоси споживають електроенергію. Відтак споживачі отримують теплоносій з перебоями.

- Варто пам’ятати, що всі житлові будинки обладнані тепловими лічильниками. Тому споживачі платитимуть ВИКЛЮЧНО за отримане тепло. Вже зараз зрозуміло, що суми у платіжках будуть значно нижчими, ніж у звичайний період, - повідомляє ТОВ "Рівнетеплоенерго". -  Нагадуємо, що вартість гігакалорії тепла для житлових будинків у нинішньому опалювальному сезоні залишилась незмінною з попереднього року.


Відбулась спільна нарада представників обласної військової адміністрації, «Рівнеобленерго» та «Рівнетеплоенерго».

- Наразі наші фахівці разом з енергетиками працюють над такою схемою відключень електроенергії, яка б дозволила забезпечити електрикою максимально можливу кількість об’єктів теплоенергетики. Це має суттєво покращити ситуацію з теплопостачанням. У той же час маємо розуміти, що повністю вирішити проблему можна лише при збільшенні лімітів енергопостачання Рівного, - повідомляє ТОВ "Рівнетеплоенерго".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також