Паралізований рівнянин платить за холодні батареї

1607 0

Ми у соцмережах:

Паралізований рівнянин платить за холодні батареї

Уже три роки у двоповерховому будинку на вулиці Степана Бандери, 26 — проблеми з централізованим опаленням. Тому кілька сімей, що там мешкають, змушені взимку грітися електричними обігрівачами. Та ще й платити за централізоване теплопостачання, хоч радіатори в квартирах холодні. Наближається черговий опалювальний сезон — а проблеми в будинку все ті ж.

Володимир Кучма, рівнянин:

— На першому поверсі нашого будинку розміщено стоматологічний кабінет та салон краси. На другому поверсі — живуть люди. Коли батареї стали холодними, то я почав надсилати всюди запити. Ходити до комунальників не можу — через інсульти вже три роки не можу пересуватись.

Якось до нас взимку приходили слюсарі. Вони зайшли у квартиру та почали міряти температуру. Їм я пояснив, що в квартирі працює кілька електричних обігрівачів. Лише так я зараз і гріюся, бо ж не можу взимку лежати без тепла. Комунальники поміряли температуру в квартирі — 20 градусів. Коли почав наполягати, щоб вони подивилися на батареї, які зовсім холодні, сказали, що не вимірюють температуру батарей, бо не мають для цього пристрою. І пішли.

Письмово усі надсилають мені відповіді, що все добре, а тепла як у мене не було, так і немає. Однак за тепло ми мусимо платити. Уявіть, яке знущання! Виходить, що за електроенергію за опалювальний сезон я плачу близько 10 тисяч гривень і ще й за тепло, якого мені не дають. І це при тому, що живу на одну пенсію. Мої сусіди теж використовують для обігріву квартири електроенергію.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також