Плавна еволюція iPhone 14

489 0

Ми у соцмережах:

Плавна еволюція iPhone 14

Новий iPhone 14 зберігає стиль попередника із додаванням лише незначних штихів, щоб доповнити й без того вдалий продукт. Для власників 11 або 12 моделей він стане значним проривом як в плані продуктивності, так і камери та роботи дисплея.

Поєднання звичних функцій та новітніх технологій гарантує, що новинка Apple https://apptown.com.ua/product-category/iphone/iphone-14 є безпечним вибором для всіх, хто цінує гарну та стабільну роботу техніки.

В чому новизна

Якщо порівнювати з попередником, iPhone 14 здобув не так багато нового. У останніх двох моделей схожий дизайн, процесор та однакова технологія дисплея. Покупці AppTown вибирають новинку через:

- гарний дизайн з більшою кількістю кольорів;

- кращі динаміки та налаштування звуку;

- більший функціонал.

Також нова модель отримала функцію виявлення аварій, що стане в пригоді у кризових ситуаціях. Оновлення оцінять поцінувачі пригод, які тепер зможуть отримати допомогу в кризових ситуаціях за допомогою супутникового зв'язку, тобто навіть опинившись у пустелі Також Айфон 14 здобув покращену камеру, що залишається тією ж системою на 12 мегапікселів, але з низкою програмних покращень, через що краще працює в сутінках та під час руху.

Збільшена продуктивність

Новий iPhone пропонує багато корисних функцій, що стали доступними в останньому оновленні iOS 16. Тепер можна скористатися додатком Apple Fitness+ без використання фітнес-годинника екосистеми. Цього та більшого вдалося досягти завдяки оновленого чіпа A15 Bionic. Він вже знайомий користувачам попередньої моделі, що має таку ж потужність. Але до цього додається оновлена графіка та пам'ять, що варіюється від 128 до 512 ГБ.

Нові камери

Дозволяють на повну розкрити можливості системи стандартної та ширококутної камер. Вони використовують обчислювальну технологію, що дає змогу робити вдалі фото навіть за поганого або занадто яскравого освітлення. Це не перша модель iPhone, що автоматично покращує якість знімків за допомогою підвищення різкості та динамічного діапазону.

Оновлені камери також мають режим дії, що утримує відзнятий матеріал протягом руху, подібно до того як це робить GoPro. Для ще кращої якості також встановлено кінематографічний режим для портретів, що раніше був доступний лише у версії 13 Pro. В результаті змін кадри з телефону виглядають так само добре, як і зроблені за допомогою професійної камери.

14 Айфон має чіткий дисплей і преміальний дизайн попередника. Завдяки довгому заряду і технічним модернізаціям він зміг залишитися найкращим у своєму класі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також