Playboy Ukraine присвятив новий випуск війні

1118 0

Ми у соцмережах:

Playboy Ukraine присвятив новий випуск війні

Новий номер української версії чоловічого журналу Playboy присвячений війні, яку розв'язала Росія.

- Справжні непристойності не мають відношення до сексу. Справжні непристойності - це війна, нетерпимість та вбивство, - наводяться слова американського видавця, засновника та шеф-редактора журналу Playboy Г'ю Гефнера на сайті видання.

Korrespondent повідомляє, що на обкладинці опубліковано колаж із кадрів війни в Україні, а назва представлена ​​у кольорі українського прапора.

- Те, що українки - незрівнянні, ми доводили всім з кожним випуском Playboy Ukraine понад 15 років. Зараз у нашу країну прийшла війна, і ми щодня доводимо всьому світу ще й те, що наша нація найсильніша. Ми завжди закликали до свободи своїх бажань, а сьогодні ми показуємо всьому світу, що є справжня незалежність та реальна свобода цілої нації, - сказано в анонсі журналу.

Крім того, в анонсі акцентується на героїзмі українських захисників та сміливості людей.

- Героїзм захисників України, сміливість українців надихнули нас створити цей спецвипуск. Він поза стандартами Playboy, але покаже всьому світу, що справді відбувається в Україні. Покаже нищівну, безжальну війну, яку має зупинити світ. Покаже сміливість та сльози відчаю. Покаже жагу перемоги, - йдеться у повідомленні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також