Площу біля «Злати плази» кардинально змінять (ВІДЕО)

3033 0

Ми у соцмережах:

Площу біля «Злати плази» кардинально змінять (ВІДЕО)

Про це розповів в інтерв’ю проекту «MyRivne» директор ТРЦ «Злата плаза» Олександр Оверчук.

За словами пана Оверчука, наразі розробляють новий, глобально інший, концепт площі біля торгового центру. Працюють над проектом урбаністи та архітектори. У результаті площа Короленка має перетворитися на подібну до європейських площ.  

Олександр Оверчук в інтерв’ю також розповів, що «Злата плаза» на сьогодні – найбільш успішний у плані маркетингу торговий центр у Рівному. Зокрема, у цьому допомагає пул орендарів – торгові оператори, які притягують покупців.  

Близько 80% операторів, які працюють у «Златі плазі», пан Оверчук вважає якісними мережевими операторами, які генерують трафік клієнтів. Інші ж називає «паразитами трафіку».

-Ми, як торговий центр, зацікавлені генерувати трафік, бо це впливає на орендну плату. Чим більший товарооборот, тим більша плата за оренду. Але якщо пул орендарів не цікавить людей, то люди не йтимуть, який би маркетинг не робив торговий цент, - зазначив директор «Злати плази».

Основні продавці торгового центру, за словами пана Оверчука, -  «McDonald`s», «LC Waikiki» і «ССС».

McDonald`s» – туристичний магніт. На вхідних на парковці бачимо хмельницькі, волинські номери – люди приїздять з інших областей, щоб відвідати «McDonald`s», - зазначив Олександр Оверчук.

За словами п.Оверчука, розвиток інтрнет-магазинів не призведе до закриття торгових центрів, бо останні – «це місце соціалізації». Для того, щоб клієнти хотіли повертатися до ТРЦ, там роблять «маленькі хитрощі»: зробили, наприклад, «аромомаркетинг» (на першому поверсі використовують гіпоалергенні аромати, щоб у людей було відчуття приємного перебування), оновили санвузли і т.п.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також