Плюси кредитних карток: зручність і вигоди

726 0

Ми у соцмережах:

Плюси кредитних карток: зручність і вигоди

У деяких людей слово «кредит» асоціюється з залежністю і бідністю. Але це застаріле уявлення, бо оформлення такого банківського інструменту у надійній установі й уміле його використання принесуть клієнту тільки вигоди та користь. А також додатково легке і приємне використання, прозорі умови поповнення і сплати.

Усі переваги кредитних карток онлайн надає Спортбанк. За посиланням https://sportbank.ua/kredytna-karta можна дізнатися детальніше про послугу і навіть прикинути умови користування певної суми на потрібний термін. У цьому допоможе кредитний калькулятор.

Переваги та вигоди для клієнтів

Всупереч загальній думці, кредитка дає не тільки в борг, але й надає інші бонуси своєму власнику.

Кредитні картки надають такі переваги клієнту:

  • зручність — картку можна використовувати для покупок в інтернеті, магазині чи для інших транзакцій, не виходячи з дому;
  • бонусні системи — багато банків пропонують програми, що дозволяють заробляти бали чи кешбек за певні типи покупок;
  • кредитний ліміт — за допомогою картки можна отримати додатковий кредитний ліміт, що можна використовувати у випадку неочікуваних, незапланованих трат;
  • простота використання — оплата карткою виключає необхідність носити великі суми грошей з собою.

Ці та інші переваги зумовлюють популярність кредитних карток серед клієнтів українських банків.

Надійність і захист

Одна з найбільших переваг такого фінансового інструменту — надійність. Серйозна фінансова установа візьме на себе турботи щодо захисту грошей на картці. Вони забезпечують додатковий захист від шахрайства за допомогою перевірених систем моніторингу і верифікації транзакцій.

Плюси карток онлайн

Варто окремо виділити переваги кредитної картки, що оформлюється онлайн. Для її отримання не потрібно їхати в офіс банку, збирати документи, довго очікувати рішення, шукати інформацію про умови кредитування. Наприклад, отримати посилання на завантаження програми з оформлення кредитних карток Спортбанку можна на сайті установи у будь-який зручний час, не виходячи з дому.

Використання кредитної картки онлайн дає можливості відстеження і фіксації витрат, що допомагає краще контролювати свої фінанси. Додаток нагадає про суму і дату, коли треба поповнити рахунок, аби уникнути додаткової комісії. За таких умов усі ризики користування кредитом зводяться до нуля.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також