По 15 тисяч – кращим вчителям Рівненщини

3281 0

Ми у соцмережах:

фото: Рівненська обласна рада

У Рівному нагородили переможців першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022».

 Переможцями фінального етапу стали:

фото: Рівненська обласна рада

– Оверчук Олександр Олександрович, вчитель Обласного наукового ліцею в м. Рівне Рівненської обласної ради (у номінації «Біологія»);

– Рожко Володимир Вікторович, вчитель Обласного наукового ліцею в м. Рівне Рівненської обласної ради (у номінації «Інформатика)»;

– Якута Руслана Андріївна, вчителька Рівненської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 20 Рівненської міської ради (у номінації «Основи правознавства»);

– Мулик Надія Іванівна, вчителька Радивилівського ліцею № 2 ім. П. Г. Стрижака Радивилівської міської ради Дубенського району (у номінації «Мистецтво»).

фото: Рівненська обласна рада

«Якщо ти впевнений в собі, маєш чим поділитися, що показати, і, головне —дати іншим можливість щось навчитися від себе, то необхідно брати участь. Головне це наважитися і бути впевненим в собі. Оскільки біологія це предмет природничий, то в нас була практична робота, тестування, майстер-клас, де ми поділилися своєю майстерністю з іншими вчителями, проведення дистанційного уроку, професійна майстерність, де ми вирішували проблемні біологічні задачі і як їх втілювати на уроках, — зазначає Олександр Оверчук. — Хочеться достойно представити Рівненщину на заключному конкурс».

Педагоги отримали грошові винагороди у розмірі двох посадових окладів вчителя вищої категорії - приблизно 15 тисяч гривень.

«Я вважаю, що учитель сьогодні - це стратегічна одиниця, духовна зброя суспільства, тому у ліцеї ми цьому приділяємо надзвичайну увагу. Я горда за своїх учителів. Вони дійсно талановиті, і я їм бажаю перемоги на Всеукраїнському рівні », — наголошує директор Обласного наукового ліцею в м. Рівне Рівненської обласної ради Наталія Сосюк.
 

В обласному етапі загалом брало участь 62 учасники — рекордна кількість за всі роки. Призери ж всеукраїнського етапу отримають премії: за 1 місце – у розмірі 10 мінімальних зарплат, за 2 місце – 9, за 3 місце – 8.

Софія Воронцова


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також