По кому «сохне» парк у Рівному? (ФОТО)

2877 0

Ми у соцмережах:

По кому «сохне» парк у Рівному? (ФОТО)

Дощу, людей і грошей не вистачає рівненському парку ім.Шевченка. Незвично безлюдний він у ці весняні дні через карантин. І невиразний — через суху землю і холодні ночі бутони ніяк не вибухнуть різноквіттям. А ще — недоглянутий, бо досі на парк грошей з бюджету шкодували.

 

Із зміною директора парку (нещодавно ним став пенсіонер Олексій Хмилецький, колишній заступник міського голови) сподіваються на великі зміни у найстарішому парку Рівного. І на нарешті щедро обіцяні гроші з бюджету, без яких ці зміни неможливі. Але це — питання часу.

Поки що ж комунальники трохи поприбирали у парку, зрізали деякі сухі дерева — про що свідчать свіжі пеньки, посадили нові саджанці та кущі — помітні вздовж алей самшит, туї, ялини, дуби. Взялися за омелу — але цього паразиту на деревах у парку так багато, що навряд чи вдасться швидко позбутись її.

Що зовсім не залежить від комунальників, то це погода — без дощу парк сохне, а поливати в нас чомусь не прийнято... Квіти на клумбах не розпускаються — навіть тюльпани на деяких клумбах «завмерли», а піони та бузок - ніби вже на старті. Лиш золотиста форзиція виділяється яскравістю на загальному фоні. Розквітає, але якось невпевнено, магнолія біля пам’ятника Шевченка.

Вочевидь, ще не скоро гратимуться діти на майданчику, не запрацюють традиційно 1 травня й качелі-каруселі, і не порадують свіжістю каскади водограїв. Карантин, він і в парку карантин )


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також