Побачивши, як маринують оселедці, їсти їх ви не захотіли б

1708 0

Ми у соцмережах:

Побачивши, як маринують оселедці, їсти їх ви не захотіли б

В одному з підвалів приватного будинку в Рівному податкові міліціонери і митники знайшли підпільний цех з переробки риби.

— Під час огляду було виявлено понад півтонни свіжомороженої риби іноземного виробництва і понад 200 кілограмів свіжомороженого м’яса птиці, — розповідає Олександр Мрозович, прес-офіцер управління податкової міліції ДПА в Рівненській області — У сусідній кімнаті вже готувалася до продажу інша партія риби. У бочках вона проходила процес засолювання, а поряд стояли відра, в які її повинні були фасувати. На момент перевірки будь-яких дозвільних документів на здійснення господарської діяльності і походження продукції у власників підвалу не виявилось. Підвал був обладнаний великими промисловими холодильними камерами, де зберігалася продукція. Інша частина приміщення, де відбувався процес переробки сировини, була в антисанітарному стані. Стіни без штукатурки, з освітлення — лише одна лампочка на подовжувачі, не було ні вентиляції, ні витяжки. Якщо в холодну пору змиритися із санітарним станом цього цеху ще якось можна, то що тут відбувається в спекотне літо і якої якості продукти звідси потрапляють до споживачів, і чим доведеться дихати мешканцям сусідніх будинків — можна тільки здогадуватися. Нині перевіркою діяльності цього цеху займається ветеринарна служба.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також