Побили чиновника у Здолбунові біля його ж хати

2389 0

Ми у соцмережах:

Побили чиновника у Здолбунові біля його ж хати

Володимир Нечипорук працює одним з керівників Національної комісії з регулювання енергетики та комунальних послуг у Здолбунові. Днями його побили невідомі біля його ж подвір’я.

Пізно ввечері у двері будинку, де мешкає Володимир Нечипорук з дружиною Іриною, постукав незнайомець. Попросив про допомогу, тому що нібито пробив колесо. Авто стояло неподалік подвір’я Нечипоруків. Господар будинку погодився допомогти і вийшов. На нього відразу накинулися.

Били ногами по голові. Володимир нічого не пам’ятає, бо прийшов до тями пізніше. Зате все це бачила його дружина. Та поки прибігла на допомогу з будинку, нападники втекли.

Чиновник міг перейти дорогу багатьом, адже має справу з тими, хто багатіє на природних ресурсах і надає послуги з енергопостачання, газопостачання та інших комунальних послуг.

Побутових конфліктів не маю, — каже Володимир Нечипорук. — Очевидно, це пов’язано зі службовою діяльністю. Робота НКРЕКП пов’язана з процедурами регулювання. Це і перевірки, участь в розв’язанні конфліктів між споживачами і надавачами послуг.

Поліцейські перевіряють записи з усіх камер спостереження і вже зафіксували авто, на якому приїздили зловмисники. Правоохоронці кваліфікували напад на чиновника як хуліганство. Проте сусідка Марія впевнена, що все було сплановано, бо напередодні поблизу свого господарства бачила трьох підозрілих молодиків, які наче за кимось стежили.

Сам Володимир Нечипорук має певні підозри, але не має доказів, тому озвучувати їх відмовився.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також