Поблизу Антополя затримали автомобіль, який перебував у розшуку

1229 0

Ми у соцмережах:

Поблизу Антополя затримали автомобіль, який перебував у розшуку

Сьогодні, близько 2-ї години ночі, на автомобільній дорозі Київ – Чоп за порушення коменданської години, патрульні зупинили автомобіль Peugeot Partner. .

Під час перевірки інспектори зясували, що 36-річний водій має обмеження у праві керувати транспортними засобами, а автомобіль не пройшов обов’язковий технічний контроль. Також під час спілкування з водієм було помічено ознаки алкогольного сп‘яніння.

- Охоронці порядку, запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки за допомогою газоаналізатора Alcotest Drager, огляд показав 1,52 проміле. Водій з результатом не погодився. Забажав пройти огляд в медичному закладі, результат 1.12% проміле, - повідомила РВ Тетяна Рачок, лейтенантка патрульної поліції Рівненщини. - 
Під час перевірки авто поліцейські виявили, що автомобіль знаходиться в розшуку. На водія інспектори склали протокол за ч.1 статті 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольног спяніння ), ч. 3 статті 121 КУпАП (керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов) та винесли постанову за ч. 3 ст. 126 ( Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП.
Автомобіль вилучено та поміщено на спеціальний майданчик. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також