Поблизу Берестовця горів «Селянський ліс»

1380 0

Ми у соцмережах:

Поблизу Берестовця горів «Селянський ліс»

Рятувальники спільно з лісниками під час гасіння пожежі сухостою не допустили поширення вогню на територію ДП "Костопільське лісове господарство".

Сьогодні на спецлінію "101" надійшло повідомлення про загоряння сухостою на території СВСК "Селянський ліс" поблизу села Берестовець Костопільського району. У повідомленні йшлося, що вогонь швидко розповсюджується в напрямку лісового масиву ДП "Костопільський лісгосп".

З метою недопущення збільшення масштабів пожежі, до місця виклику оперативно виїхали рятувальники ДСНС, працівники лісового господарства та вогнеборці місцевих пожежних команд на пожежних автомобілях. Також на місце була направлена оперативна група обласного управління ДСНС.

Там горіла суха трава, чагарники та самосів кущів і дерев. Загалом з пожежею спільними зусиллями впоралися за чотири години - загасили її о 18:15 . Вогонь на державний ліс не поширився та збитків не наніс. Вогнем знищено 6 га сухої трави, чагарників та самосіву.

До гасіння було залучено 6 одиниць пожежної техніки та 97 осіб (серед яких рятувальники, лісники, вогнеборці місцевих пожежних команд). Причина та збитки встановлюються.Рятувальники закликають не спричиняти пожеж у природних екосистемах Рівненщини 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також