Поблизу Бронників лунали автоматні черги

1145 0

Ми у соцмережах:

Поблизу Бронників лунали автоматні черги

На полігоні, що поблизу Бронників у Рівненському районі, було розгорнуто декілька навчальних місць для підготовки та ведення вогню військовиками..

 — Ми відпрацьовували вправи курсу стрільб з автомата та пістолета по нерухомим цілям. Відповідно до умов це заняття проводиться поетапно, а виконання вправ здійснюється з близької дистанції. Основною метою було відновлення у військовослужбовців навиків володіння штатною автоматичною зброєю в незнайомих умовах місцевості. Це перша стрільба в поточному році, — повідомив керівник стрільби начальник охорони патрульно-постової служби Рівненського зонального відділу ВСП у ЗС України підполковник Валентин Робов.

Прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області підполковник Віктор Шубец  повідомив, що під час практичних занять військовики виконували вправи стрільб з пістолету Макарова  і автомата Калашникова. За словами керівника заняття, вже незабаром крім вогневої підготовки з військовими правоохоронцями сплановані заняття з тактичної підготовки, військової медицини, мінної безпеки — на полігоні оперативного командування «Захід», де інфраструктура дозволяє проводити цілий комплекс занять одночасно. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також