Поблизу кордону з Сумщиною помітили 10 тисяч військових Росії

807 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Розвідка помітила концентрацію російських сил поблизу кордону з Україною.

Старший лейтенант ЗСУ Андрій Гулаков розповів для «The Times», що захисники, які працюють на сторожі Сумської області, повідомили про російське угруповання.

- По той бік кордону з Сумами зосереджено 10 000 російських військових. Це найбільша концентрація, яка тут коли-небудь була, — говорить Гулаков.

За його словами, ворог побудував у своєму розташуванні польовий госпіталь.

Гулаков додає, що це є показником того, що окупанти планують наступальні дії. Приміром, рік тому так і сталося, а базування військ поблизу кордону з Україною «для навчань» було блефом.

Також росіяни гравієм засипали дорогу, що веде до кордону. Завдяки цьому там може рухатися бронетехніка. Минулого року багнюка заважала окупантам оперативно просуватися.

В свою чергу, Сумська ОВА переконує, що інформація «The Times» не відповідає дійсності.

- Інформація про 10 тис. російських військових на кордоні з Сумською не відповідає дійсності. Станом на сьогодні, за інформацією військових, ударного угруповання ворога на кордоні з Сумщиною не зафіксовано. Сумська ОВА вже звернулася до правоохоронних органів щодо перевірки джерела цих даних. За попередньою інформацією, це не що інше, як ІПСО, - йдеться в повідомленні ОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також