Поблизу Рівного вшанували пам'ять загиблих героїв-гвардійців

1315 0

Ми у соцмережах:

Поблизу Рівного вшанували пам'ять загиблих героїв-гвардійців

У Білокриницькій громаді в селі Антопіль представники влади спільно з громадськістю вшанували пам’ять загиблих героїв-гвардійців, чиє життя обірвалося внаслідок ракетного удару по телевізійній вежі.

 Трагедія сталася уночі 14 березня за 15 кілометрів від Рівного.

“17 захисників. Кожен із загиблих бійців був добровольцем. Воїни самі прийшли до центрів комплектування та соціальної підтримки аби стати на захист нашої держави. Сьогодні вшанували пам'ять загиблих Героїв-гвардійців та поклали квіти до їх меморіалу. Дякую всій Білокриницькій громаді та її голові Тетяні Гончарук за те, що роблять так багато аби гідно увічнити пам’ять полеглих українських воїнів. Вічна пам'ять і слава захисникам України”, - зазначив секретар міськради Рівного Віктор Шакирзян.

На місці трагедії відкрили пам’ятний знак із символічним зображенням лелеки, що злітає в небо. Під час заходу присутні поклали квіти до Меморіалу загиблих героїв та вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання.

Тут же були присутні родичі, близькі та друзі загиблих героїв, а також керівники громад, нацгвардійці, рятувальники та правоохоронці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також