Поблизу Зарічного - шестеро травмованих

2790 1

Ми у соцмережах:

Поблизу Зарічного - шестеро травмованих

Про те, що у селі Серники сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів до поліції повідомили очевидці, сьогодні близько 11-ї години.

Відео, відзняте у селі Серники одразу після ДТП,  опублікували в інстаграм-акаунті «rivne_1283».

За попередньою інформацією,  водій автомобіля «Peugeot» не вибрав безпечну швидкість руху та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Фольксваген Транспортер».

Водія мікроавтобуса, 36-річного жителя Зарічного із рваними ранами обличчя госпіталізували в реанімацію. У його 33-річної дружини діагностували відкритий перелом ноги та забої тіла, а їх чотирирічна дочка отримала рвану рану обличчя.

Водій мінівена 24-річний місцевий житель госпіталізований до лікарні із рваними ранами голови, шиї та підозрою на перелом щелепи. У його 44-річної пасажирки медики діагностували перелом носа. Ще один пасажир отримав легкі травми, а тому від госпіталізації відмовився. За зовнішніми ознаками обидва водії були тверезими, в обох водіїв відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння.

За фактом порушення правил дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також