Побудуйте багаторівневі паркінги у Рівному - просять у Третяка

582 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Щоб привернути увагу міської влади до наболілих проблем, рівняни активно пишуть електронні петиції міському голові. Нещодавно один із мешканців Рівного нагадав Олександрові Третяку про те, що у місті замало місць для паркування автомобілів.

У своєму зверненні Сергій Сеген просить збудувати багаторівневі паркінги у різних районах міста:

 - Проблема паркування і відсутність достатньої кількості паркомісць у центрі та інших районах міста. Це створює незручності водіям автомобілів, які паркують ТЗ з порушенням ПДР, а також пішоходам, оскільки власники ТЗ змушені залишати свої авто на тротуарах. Для того, щоб вирішити цю проблему, потрібно збудувати наземні (підземні) багаторівневі паркінги у місті.

Реалізація проекту :
1. Виділення ділянки під будівництво багаторівневих наземних паркінгів .
2. Виділення коштів з міського бюджету або пошук інвестора для реалізації проекту .
3. Залучити фахівців для створення проекту паркінгу .
 

Дане будівництво могло б вирішити величезну проблему, уникнути стихійного паркування, пріоритизувати громадський вид транспорту і зробити якість життя людей на багато кращою.  Дозволити цілодобове безкоштовне або мінімальну оплату паркування автомобілів біля помешкань власників, - додає автор петиції.

Наразі її підписали 20 рівнян. Щоб підтримати ідею автора, в усіх бажаючих є ще 37 днів.

А про те, чому міська влада хоче зробити безкоштовні автостоянки у центрі Рівного платними і скільки це може коштувати, читайте тут.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також