Побудують новий дитсадок

1733 0

Ми у соцмережах:

Побудують новий дитсадок

У житловому масиві Хмизи, що на околиці Костополя, планується будівництво нового дошкільного навчального закладу на 90 місць.

Влада міста виділила вже земельну ділянку під цей об’єкт. Основна відмінність цього закладу – одна група буде з інклюзивним навчанням.

Згідно з проектом, який перебуває на затвердженні, кошторисна вартість будівництва складає 45 млн.грн. Представники Костопільської міської ради розраховують на підтримку як обласного, так і державного бюджетів.

Чиновники вважають, що наступного року варто спробувати і подати проект на розгляд Державного фонду регіонального будівництва. Тим паче, що область має гарні приклади такої фінансової підтримки з боку держави: днями ДФРР, а потім Кабмін погодилися виділити 10,5 млн.грн. на будівництво дитсадка в Сарнах. Стільки ж держава має виділити і на будівництво нового басейну в Костополі.

Новий дошкільний заклад планують зводити у житловому масиві, де живуть і будуються чимало молодих сімей. Сьогодні їхні діти навчаються у дитсадках Костополя, які переповнені чи не удвічі. Тож, збудувавши новий ДНЗ, влада міста сподівається бодай частково вирішити питання з чергою, повідомляє прес-служба обласної ради. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також