Почім у Рівному повії?

4161 0

Ми у соцмережах:

Почім у Рівному повії?

Група правоохоронців днями навідалася у масажний салон «Black card», який діяв у Рівному на Соборній у районі пивзаводу. Виявилося, що у приміщенні з тонованими вікнами, яке знаходиться навпроти нічного клубу «Лагуна», надають дещо інші послуги. Під прикриттям масажного салону там діяв бордель — «цілодобово і без перерв». І доказів цьому правоохоронцям не довелося довго шукати — спраглим до інтиму клієнтам відкрито пропонували фото повій, уточнюючи їхню вагу і вік та вартість розваг з «масажистками». Тепер завдяки правоохоронцям навіть домогосподаркам стало відомо, скільки зараз коштують повії у Рівному. Якщо в кишені менше тисячі гривень — йди мимо.

Головним у закладі слідчі називають 33-річного рівнянина. Однак весь бізнес був оформлений на його 21-річну помічницю, яка виконувала там функції адміністратора й бухгалтера. Цікаво, що свої послуги компанія майже не приховувала, рекламуючи як салон еротичного масажу.

Зокрема, на власному сайті клієнтів закликали до салону, обіцяючи допомогти «розслабитися, зняти втому та відновити сили», влаштувати відпочинок, який «не зможуть забути». Весь сайт салону прикрашений фотографіями напівголих дівчат в еротичній білизні. Більше того, там міститься уся необхідна для клієнта інформація: фото дівчат, їхній вік та вага, розцінки за їхні послуги та контакти.

При цьому студія еротичного масажу всюди вказує, що вони інтимних послуг не надають. Та назви послуг, які пропонує студія масажу, свідчать самі за себе: «відверта класика», «домінант», «рольове шоу», «подвійна насолода» та «ніч з майстром».

Ціна залежить від бажання клієнта і його фінансової спроможності. Найдешевший «масаж» з однією дівчиною на годину коштує тисячу гривень. Якщо ж з двома дівчатами — 7 тисяч гривень, якщо ж дві дівчини будуть «масажувати» двох клієнтів — то це вже коштує 18 тисяч гривень. Найдорожча пропозиція — чотири дівчини на цілу ніч, за це доведеться викласти 50 тисяч гривень.

Під час обшуку правоохоронці вилучили банківський термінал і картки, мобільні телефони, гроші, рекламну продукцію, чорнові записи та інші речові докази. Крім того, у сумці однієї з дівчат виявили пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну — за цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Світлана Карачун, спеціаліст відділу комунікації поліції Рівненщини:

Оскільки у нас в країні дозволена діяльність масажних салонів, то цим користуються зловмисники. Вони намагаються замаскувати борделі, діяльність яких є незаконною, під такі установи. Так і трапилося у Рівному. Робота цього салону еротичного масажу широко рекламувалася. По місту роздавали рекламні флаєри, в яких запрошували до закладу нових клієнтів. Щодо дівчат, які там працювали, то вони були віком від 22 до 25 років. Їх схиляли до заняття проституцією, пропонуючи добрі заробітки. Для цього зловмисники шукали дівчат із вразливим соціальним станом, яким потрібні були кошти. Зокрема, серед внутрішньо переміщених осіб.

Наразі встановлюються особи, причетні до незаконної діяльності місця розпусти. Відносно 33-річного рівнянина та 21-річної рівнянки, які організували бордель, вирішується питання про повідомлення про підозру. Досудове розслідування розпочато за частиною 2 статті 303 КК України «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією». Санкція статті — позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також