Подарунки дівчині на свята

1744 0

Ми у соцмережах:

Подарунки дівчині на свята

Що можна подарувати дівчині миле й не дуже дороге? Над цим запитанням нерідко замислюються молоді люди, які познайомилися з дівчиною нещодавно, отже, про дорогі презенти не йдеться.

Запропоновані нижче товари універсальні й підійдуть на різні свята, тому ви можете сміливо замовити річ завчасно та подарувати її на День святого Валентина чи, скажімо, безпосередньо на день народження коханої. І, звичайно, товари можна придбати й подарувати без особливого приводу, що стане несподіваним сюрпризом.

Інтернет-магазин подарунків tops.ua допоможе розфарбувати будні з приємними презентами будь-кому! Магнітна дошка на холодильник Кохання у вигляді серця (235 грн.), на яку ви можете чіпляти спільні фото, зроблені під час мандрівок, на свята чи просто на вулицях рідного міста. Дошка стане в пригоді також і для листівок, малюнків, важливих нотаток тощо. Скретч-мапа світу Scratch World Map англійською (255 грн.), де ви можете відмітити ті міста, провінції чи країни, які відвідали чи де ще мрієте побувати разом. Надзвичайно оригінальний та цінний подарунок для будь-яких свят, який завдяки своєму сучасному, але ненав'язливому оформленню гармонійно впишеться в простір спальні, вітальні чи кабінету. Зверніть увагу також і на інші скретч-мапи, запропоновані на сайті. Чашка Starbucks Eco Life (99 грн. замість 129 грн. за умови тривалості акції).

Магазин подарунків tops.ua та його команда чудово розуміють, як нам потрібні додаткове тепло та підзарядка в холодних аудиторіях чи офісах та яким доречним було б відчуття тепла поверхні термокружки з гарячим ароматним чаєм чи запашною кавою! Термокружки в асортименті. Блок жувальних гумок Love is… (159 грн. замість 199 грн.). Пам'ятаєте ці кумедні жувальні гумки, які ми фактично купували саме заради тих милих зображень-наліпок усередині? Поринути в безтурботні роки юності так просто з набором гумок “Love is…”! Фотоальбоми в асортименті. Чудова можливість фрагментування спільних митей життя та незмінна альтернатива при виборі подарунка. Фотоколаж на 10 фотокарток Дім (465 грн.). Ще одна чудова можливість тримати фотографії “на виду”, постійно спиняючи на фотоколажі погляд та морально відпочиваючи. Маленька таця Сніданок у Парижі (205 грн.). Принести чашку запашної кави та полуничний капкейк у ліжко коханій у День святого Валентина - що може бути краще? Ці та інші категорії товарів ви зможете знайти на сайті tops.ua. Широкий асортимент та приємні ціни, а також милі дрібнички, які неодмінно подарують незабутню мить під час вручення подарунків!

Текст розміщено на правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також