Подарунок на 8 Березня - за знаком зодіаку

6239 0

Ми у соцмережах:

Подарунок на 8 Березня - за знаком зодіаку

Обрати подарунок на 8 Березня допоможуть зірки. Потрібно знати лише знак зодіаку того, кому даруєте.

  Овен

Представниці цього знака – дуже вимогливі. А тому під час вибору подарунка для них варто відмовитися від банальних речей, нехай навіть і корисних у побуті. Прекрасний вибір – подарунок, який подарує яскраві емоції. Вибір потрібно робити з огляду на захоплення жінки-Овна.

Телець

Жінки-Тельці за природою своєю – романтики. Вони дуже уважні до деталей і завжди знають смаки й уподобання своїх близьких, розраховуючи, що таким же правилом керуються й інші. А тому подарунок, який їм сподобається, - це річ, яка покаже, наскільки ви уважні до їхніх слів і бажань.

Близнята

У представниць цього знака вживаються дві особистості, одна з яких намагається розкласти все по поличках і слідувати чітким планам, а інша – жадає спонтанності, яскравих емоцій і авантюри. Якщо бачите, що в жінки домінує перше "я", постарайтеся зробити так, щоб ваш подарунок допоміг змінити обстановку або подарував заряд позитиву.

Рак

Жінки-Раки – чуттєві й пристрасні натури. Прекрасним подарунком для них стане такий, що може надихнути. Наприклад, парфуми, з якими вона асоціює якісь щасливі моменти свого життя. Головне тут – проявити кмітливість і креативність.

Лев

Жінки цього знака справжні поціновувачки комфорту. І якщо ваш презент буде пов'язаний із тим, щоб якимось чином його поліпшити – точно не прогадаєте. Загалом турбота – найкращий подарунок для жінки-Лева.

Діва

Представниць знака можна сміливо назвати трудоголіками. Якщо вони беруться за справу, намагаються викластися по максимуму. Іноді навіть на шкоду здоров'ю. А тому гарним подарунком для них стане те, що дозволить подбати про себе і своє самопочуття. Наприклад, подарунковий сертифікат на масаж, до косметолога або просто крем.

Терези

Ці жінки прагнуть жити яскраво, відкривати нові горизонти й отримувати від життя максимум позитиву. Цікаві виставки, нові спектаклі, прем'єри фільмів – те, що наповнює життя представниць знака яскравими фарбами і новизною. Тому подарувавши подібний привід для радості, ви точно не прогадаєте.

Скорпіон

У душі таємничої жінки-Скорпіона приховані справжні лабіринти різних почуттів. Але якщо трохи побродити ними, можна дізнатися, що представниці цього знака випромінюють сексуальність і пристрасть. А тому подарунок, який зможе підкреслити ці їхні якості, буде стовідсотковим попаданням у ціль.

Стрілець

Жінки-Стрільці зазвичай прямолінійні. А тому їхні смаки і переваги ні для кого не секрет. У подарунках представниці цього знака цінують насамперед практичність. А тому потрібній і корисній побутовій штучці або модному гаджету будуть дуже раді.

Козеріг

Представниці цього знака належать до тих людей, яким "дорогий не подарунок, а увага". Тому акцент варто робити на те, як ви цей презент будете вручати, за яких обставин, в якій упаковці, що скажете при цьому. Ваша подача і теплі слова для жінок-Козерогів – один із головних моментів.

Водолій

Незважаючи на те, що жінка-Водолій часто видається трохи легковажною, її підхід до життя зважений і раціональний. А тому до подарунків-сюрпризів і різних новинок представниці знака ставляться обережно. Обираючи їм презент, намагайтеся звертати увагу на перевірену класику.

Риби

За своєю природою ці жінки - естети. Вони завжди прагнуть помічати прекрасне. І буде просто чудово, якщо ваш подарунок додасть краси в їхнє життя. Нехай навіть обрана річ дуже непрактична. Краса дарує Рибам натхнення.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також