Податківець з Рівненщини погорів на хабарі

3921 0

Ми у соцмережах:

Податківець з Рівненщини погорів на хабарі

Слідчі територіального управління ДБР, що розташоване у місті Хмельницькому, сьогодні, 30 травня, затримали головного державного ревізора-інспектора одного з управлінь ГУ ДПС у Рівненській області.

Згідно з даними досудового розслідування посадовець вимагав та одержав від суб’єкта господарювання неправомірну вигоду в розмірі 400 доларів США та 5400 грн. За це він повинен був припинити перевірки у сфері обігу підакцизних товарів та не втручатися у подальшу підприємницьку діяльність. Правоохоронці затримали інспектора безпосередньо після одержання неправомірної вигоди на території Дубровицького району. 

За результатами проведення обшуку в автомобілі, яким керував посадовець, було виявлено та вилучено загалом грошові кошти в сумі 1870 доларів США та 1500 грн., у тому числі предмет неправомірної вигоди. Крім того, правоохоронці провели обшук на робочому місці інспектора.

 

Оперативний супровід досудового розслідування у даному кримінальному провадженні здійснюється співробітниками відділу з боротьби з корупцією та організованою злочинністю управління СБУ в Рівненській області , сектору  внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Рівненській області та за процесуального керівництва прокуратури області.

Підозрюваного затримано у порядку статті 208 КПК України та вирішується питання щодо  повідомлення про підозру у вчиненні відповідного кримінального правопорушення.

Пресслужба прокуратури Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також