Поділились з рівнянами культурою східних єдиноборств

1378 0

Ми у соцмережах:

Поділились з рівнянами культурою східних єдиноборств

Школа Кунфу для всіх бажаючих провела у Рівному безкоштовний майстер клас з Цігун і Тай Цзі.

Школа Кунфу Віталія Лосіка провела у ЗОШ-24 Рівного  ранкове святкове заняття по Цігун та Тай Цзі, долучивши усіх охочих до древніх східних традицій здоров'я та довголіття. Адже Цігун - спеціальні дихальні практики, які поєднуються з рухами, що тонізують роботу серця, покращують роботу нирок, розкривають дихальні шляхи, нормалізують високий та низький тиск до середнього, збалансовують роботу нервової системи, розкриваються судини, і зокрема, дрібні капіляри головного мозку, що покращує його живлення та активізацію всіх ділянок.
Тай Цзі - оздоровлюваюча та бойова система (стиль ушу), яка внутрішньо основується на Цігун, а зовнішньо на корисній оздоровлюючій біомеханіці опорно-рухової системи, та практикується повільною методикою, але має абсолютний прикладний характер - дозволяє отримати чудові навички самозахисту, не прикладаючи великих зусиль.

Громадська організація "Школа Кунфу Віталія Лосіка"  з нагоди  "Дня захисту дітей" поділилась з усіма охочимицією чудовою культурою східних єдиноборств. 

Усі фото та відео - журналістки Dara Losik. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також