Подоляк розповів, чим Арестович займається в Офісі президента

1243 0

Ми у соцмережах:

Подоляк розповів, чим Арестович займається в Офісі президента

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував інформацію, яка викликала бурхливу реакцію серед українського суспільства щодо посади Олексія Арестовича.

Подоляк підтвердив, що Арестович не є ані радником керівника Офісу президента України, ані радником будь-кого із його заступників, тому в інформаційному запиті його прізвища і не було, повідомляє ТСН. Його посада - радник Офісу президента України.

Про це Подоляк написав у себе на Tелеграмі: 

- Так от, пан Арестович справді не є ані радником керівника Офісу президента України, ані радником будь-кого із його заступників. Він так багато говорить, що ми зробили його… радником одразу всього Офісу. Саме так його посада незмінно й називається вже декілька років (по складах): радник Офісу президента України. Яким він офіційно і є згідно зі штатним розписом, - йдеться у його дописі.

Варто зазначити, в інформаційному запиті "Українського тижня" від Офісу президента у переліку усіх штатних та позаштатних радників не було Олексія Арестовича, попри те, що він сам завжди говорив, що він радник керівника ОП. Ця інформація викликала бурхливу реакцію в українців.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також