Подоляк відреагував на заяву Росії про хімзброю: «Менше пити треба»

889 0

Ми у соцмережах:

Подоляк відреагував на заяву Росії про хімзброю: «Менше пити треба»

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на заяву Міноборони Росії про нібито застосування Україною хімізброї проти російських окупантів у Запорізькій області.

Подоляк написав, що уважно ознайомився із заявою Міноборони Росії щодо отруєння російських військових в українському місті Василівка Запорізької області та звинуваченням на адресу України у використанні хімічної зброї, повідомляє Liga.net.

Він зазначив, що росіяни говорять про це з усією серйозністю. 

"Можемо сказати таке (теж серйозно):

— Надмірне вживання дешевого неліцензійного алкоголю в 40-градусну спеку разом із простроченими сухпайками "армії росії" цілком точно може призводити до непередбачуваних наслідків. Українська земля ніколи не буде гостинною для російських окупантів. Нескінченна блювота – це ще найкраще, що може вас тут чекати. Проте розуміємо, що чекати від вас адекватності — не на часі, тому продовжуйте розповідати "байки доброї волі" про масштабне використання "алкогольної хімічної зброї", – написав Подоляк.

Раніше сьогодні Міноборони Росії заявило, що окупанти, які воювали в Запорізькій області, "доставлені до шпиталю з ознаками сильного отруєння". Там вважають, що нібито проти військових було застосовано ботулотоксин типу "В", російські військові медики нібито підтвердили наявність отрути штучного походження в організмі госпіталізованих.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також