Подряпина на склі: як допоможе зубна паста і лак для нігтів?

298 0

Ми у соцмережах:

Подряпина на склі: як допоможе зубна паста і лак для нігтів?

Певно, у кожного знайдеться якась скляна річ: стіл, годинник чи окуляри. І залишити подряпини на таких предметах надзвичайно легко. Але і прибрати їх також можливо. При цьому треба врахувати — скло тонке чи товсте.

Полірування тонкого скла — головне не перестаратися. Можете спробувати прибрати подряпини за допомогою відбілювальної зубної пасти. Відполіруйте скло та протріть його м’якою вологою тканиною. Після цього видавіть трохи пасти на ватний диск та водіть ним круговими рухами по склу протягом кількох хвилин. Після цього видаліть залишки пасти з допомогою м’якої тканини чи м’якої серветки.

Ще один спосіб — використати лак для нігтів. Якщо подряпини на склі неглибокі, цей засіб цілком може їх замаскувати. Його можна використовувати для видалення пошкоджень на скляному посуді чи елементах побутової техніки. Почистіть поверхню, а після цього тонким пензликом нанесіть лак на подряпину. Зачекайте, поки висохне, а потім видаліть залишки лаку з поверхні з допомогою ватної палички, змоченої у рідині для зняття лаку.

Товсте скло — це вікна, вітрини, стінки акваріумів. Щоб відполірувати це скло, потрібно очистити забруднену поверхню та просушити паперовими рушниками. Можете позначити подряпини маркером, щоб їх було краще видно. Нанесіть на скло пасту для полірування скла і поліруйте пошкоджену ділянку круговими рухами під невеликим кутом. Видаліть залишки засобу з допомогою серветки та мила, а потім протріть скло вологою тканиною.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також