Подякував двом офіцерам за пильність та спостережливість керівник поліції Рівненщини

4458 0

Ми у соцмережах:

Подякував двом офіцерам за пильність та спостережливість керівник поліції Рівненщини

Сьогодні під час відеоселекторної наради начальник ГУНП в Рівненській області Олександ Ганжа вручив нагороди двом інспекторам ювенальної превенції Рівненського районного управління поліції, які розкрили наркозлочини.

Нагадаємо, 23 січня цьогоріч під час профілактичного відпрацювання поліцейські викрили 26-річну закладчицю психотропної речовини та 24-річного чоловіка на зберіганні наркотиків. За результатами проведених за місцем їх проживання слідчих дій поліцейські виявили та вилучили наркотичні солі «Альфа-PVP» на загальну суму понад 45 тисяч гривень, розфасовані для подальшого збуту, мобільний телефон, у якому містилися точки закладок, тощо. Крім того, за позначками у телефоні жінки правоохоронці виявили закладки із психотропами, розкладені нею в обумовлених місцях.

Відтак, за професіоналізм, пильність та спостережливість, проявлені під час розкриття кримінального правопорушення у сфері протидії розповсюдженню наркотичних речовин, начальник поліції Рівненщини Олександр Ганжа вручив подяки старшому лейтенанту поліції Богдану Філінюку та капітану поліції Роману Андрійчуку. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також